Vegard Unger Ellefsen (28) fast ansatt som journalist i NRK Vestfold

- Vi er glade for at vi fikk mulighet til å ansette Vegard, sier distriktsredaktør Mette Stensholt Schau i NRK Vestfold.

Publisert

 7. desember gikk fristen ute for å søke den faste jobben som journalist i NRK Vestfold.

På søkerlisten var det i alt 14 menn og 10 kvinner. og i utlysningen la NRK vekt på at de ønsket seg «en engasjert og kreativ journalist som kan løfte ulike formater og fortellerformer, styrke og utvikle satsingen deres på digital dybdejournalistikk og satsingen på sosiale medier».

Journalist Vegard Unger Ellefsen i NRK Vestfold.
Journalist Vegard Unger Ellefsen i NRK Vestfold.

Nå er det klart at Vegard Unger Ellefsen trakk det lengste strået og ble ansatt nå i starten av januar.

- Vi er glade for at vi fikk mulighet til å ansette Vegard, som har klart overgangen til radio og tv strålende, sier distriktsredaktør Mette Stensholt Schau i NRK Vestfold til Medier24.

Ellefsen har en bachelorgrad i journalistikk fra Southampton Solent University i England og årsstudium i mediekunnskap fra Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN).

28-åringen har tidligere jobbet i Tønsbergs Blad, Adresseavisen og som kommunikasjonsrådgiver i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

- At jeg til slutt endte opp i NRK etter flere vikariater andre steder er utrolig moro. Nå gleder jeg meg til å fortsette å lage god journalistikk på flere plattformer, særlig på nett, sier Ellefsen.

Powered by Labrador CMS