Silje Grønli sier hun sier hun er glad for å få være med på å bygge opp PR- og innholdssatsningen i Nova Vista. Til høyre Petter Gjelsnes, og til venstre er Stig Ove Gulbrandsen.
Silje Grønli sier hun sier hun er glad for å få være med på å bygge opp PR- og innholdssatsningen i Nova Vista. Til høyre Petter Gjelsnes, og til venstre er Stig Ove Gulbrandsen.

Silje Grønli ansatt som PR-rådgiver i Nova Vista

Som et direkte resultat av en stadig økende etterspørsel etter PR- og innholdstjenester, ifølge en pressemelding fra byrået.

Publisert

Silje Grønli har blant annet vært med på å bygge opp Platekompaniet, jobbet som produktsjef i EMI og vært markedssjef i Electronic Arts, ifølge meldingne.

– Nova Vista er et byrå som jobber bredt og som har en veldig spennende kundeportefølje. Ikke minst er måten de ser på PR og innhold noe som passer meg bra, sier hun.

Petter Gjelsnes, ansvarlig for PR- og innhold i Nova Vista, sier han er glad for at Silje har takket ja til å være en del av laget.

– Vi ser at stadig flere nye og eksisterende kunder etterspør PR- og innholdstjenester som en del av eksisterende leveranser eller som frittstående tjenester. Bare siden jeg begynte har vi gjennomført en rekke spennende prosjekter som har fått mye oppmerksomhet. Ikke minst er flere betydelige merkevarer på vei inn. Silje er kjærkomment tilskudd i Nova Vista-familien, sier han.

Stig Ove Gulbrandsen, administrerende direktør i Nova Vista, sier satsningen på PR- og innhold er strategisk viktig.

– Vi lever i en byråverden som er under endring, der kundene setter andre krav til leveransene og hvor grensene mellom de ulike fagdisiplinene blir mindre tydelige. Med ansettelsen av Silje kan vi rendyrke satsningen ytterligere på kommunikasjon som engasjerer og begeistrer, sier han.

Nova Vista er en del av et av en Aller-eide Ahead Group, som består av Redink, Hyper, Uniform og OMG i Norge, OTW i Danmark, samt OTW og Make Your Mark i Sverige og Dingle i Finland.

Tidligere mandag ble det kjent at Ahead Group kjøper Oculos og slår det sammen med OMG til OMG-Oculos.

Powered by Labrador CMS