Trine Rasmussen blir ny redaktør i Norsk Ukeblad.
Trine Rasmussen blir ny redaktør i Norsk Ukeblad.

Trine Rasmussen blir ny redaktør i Norsk Ukeblad

– Jeg gleder meg veldig til å, sammen med hele teamet i Norsk Ukeblad, stake ut Norsk Ukeblads vei inn i femtiden, sier Rasmussen i en pressemelding.

Publisert

Trine Rasmussen har jobbet i Egmont siden 2011, og blir nå ny redaktør i Norsk Ukeblad. Det skriver Egmont i en pressemelding mandag ettermiddag. 

– Norsk Ukeblad er en sterk merkevare, som jeg har fulgt tett siden jeg begynte å jobbe i Egmont i 2011. At jeg nå har overtatt redaktøransvaret er derfor veldig stas, og jeg er både glad og takknemlig for at jeg har fått denne muligheten. Jeg gleder meg veldig til å, sammen med hele teamet i Norsk Ukeblad, stake ut Norsk Ukeblads vei inn i femtiden, sier Rasmussen i en pressemelding. 

Elin Reitan er målgruppesjef i Egmont, og svært glad for at Rasmussen har takket ja til jobben som redaktør i Norsk Ukeblad.– Vi er veldig glad for å få Trine Rasmussen inn i redaktørstolen i Norsk Ukeblad. Hun har en veldig spennende bakgrunn, med solid erfaring fra både print- og digitalproduksjon. Det gjør at hun har gode forutsetninger for å lykkes med den oppgaven hun har foran seg, å bringe Norsk Ukeblad inn i en ny tid. Samtidig kjenner Trine målgruppen til Norsk Ukeblad godt, og det er en klar fordel når vi nå skal friske opp Norsk Ukeblad på flere flater, sier Elin Reitan målgruppesjef i Egmont i meldingen. 

Powered by Labrador CMS