Svein Graff til ny jobb i fotballforbundet.
Svein Graff til ny jobb i fotballforbundet.

Svein Graff blir direktør for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund. Skal bidra til å «vise åpenhet i praksis»

Går tilbake til sin gamle arbeidsgiver, og nesten samme jobb.

Publisert

Norges Fotballforbund melder at Svein Graff er ansatt i ny stilling som direktør for kommunikasjon og samfunn.

Generalsekretær Pål Bjerketvedt, tidligere NTB-sjef og erfaren pressemann, sier dette om stillingen:

– Vi må bli bedre på kommunikasjon og dialog internt i organisasjonen og i fotball-Norge, ut mot mediene og inn mot de politiske miljøene og andre samfunnsområder. Svein har stor fagkunnskap og de personlige egenskapene denne stillingen krever.

Om stillingen er nyopprettet, er den ikke helt ny for Graff - han har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i NFF. Siden 2014 har han hatt permisjon fra forbundet for å lede Ullevål Media Center.

Nå skal han jobbe i det NFF beskriver som «en overordnet rolle med strategisk kommunikasjon på tvers i organisasjonen. Han skal stå i spissen for en ny og offensiv kommunikasjons- og åpenhetsstrategi og bidra med kommunikasjonsfaglige innspill».

 – Jeg ser fram til å jobbe med strategisk kommunikasjon i en så stor og sammensatt organisasjon. Min hovedambisjon er å bidra til at NFF viser åpenhet i praksis og at vi synliggjør vårt daglige arbeid og NFFs viktige samfunnsposisjon I enda større grad. Jeg ønsker å forenkle retorikken og redusere avstanden til grasrota, sier Svein Graff.

Dagens kommunikasjonsavdeling vil rapportere til Graff, og skal i større grad jobbe med mediekontakt og medieservice samt innholdsproduksjon for NFFs plattformer.

Seksjon for samfunnsansvar vil også rapportere til Graff.

 

Powered by Labrador CMS