Han blir ny kommunikasjonssjef i NKVTS.
Han blir ny kommunikasjonssjef i NKVTS.

Thorbjørn Laundal blir ny kommunikasjonssjef i NKVTS

– Jeg tror min bakgrunn, med en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, merkevareidentitet og markedsføring har en klar overføringsverdi for NKVTS, sier han i en melding.

Publisert

Thorbjørn Laundal er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), skriver de i en pressemelding.

Ifølge meldingen er målet med ansettelsen å styrke senterets arbeid med å spre kunnskap om terror, vold og traumatisk stress blant ansatte innen helse-, omsorgs- og kunnskapssektoren nasjonalt og internasjonalt.

– Dette gleder jeg meg til! Jeg tror min bakgrunn, med en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, merkevareidentitet og markedsføring har en klar overføringsverdi for NKVTS, som ønsker å styrke sin nasjonale og internasjonale posisjon som toneangivende innen fagfeltene terror, katastrofer, vold, overgrep, tvungen migrasjon og stressmestring, sier Laundal i meldingen. 

Han kommer fra marked- og kommunikasjonsavdelingen i Agder Energi. Administrerende direktør Inger Elise Birkeland gleder seg til å ta han med på laget. 

– Vi er veldig tilfreds med å ha fått Laundal om bord. Hans er erfaring og bakgrunn vil være med å løfte NKVTS ytterlige, ikke minst i arbeidet med å styrke vår identitet som kunnskapssenter og premissleverandør for tjeneste- og politikkutvikling og samfunnsdebatten, sier Birkeland i meldingen. 

Powered by Labrador CMS