Nye styret i NJ Student (fra venstre: Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda), Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen) og Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger)

Vilde Midtbø Ulsten (21) fra Florø er ny leder for NJ Student: Disse ble valgt til det nye styret

NJ Student valgte søndag 12.august ny leder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ulsten er i dag leder av NJ Student Bergen, et verv hun tok i fjor høst. Hun har i vår fullført en bachelor i Journalistikk ved Universitetet i Bergen, MCB. 

Hun har bakgrunn fra Firdaposten. I sommer har hun jobbet i NRK på Marienlyst, men skal fremover nå jobbe i NRK Hordaland ved siden av studier. 

Til høsten starter hun på en master i Undersøkende journalistikk ved Universitetet i Bergen. 

Den nye lederen sier dette om vervet: 

- Det er veldig gøy å ta over dette vervet. Jeg er veldig glad for tilliten, og ser frem til et år hvor jeg følger med på et aktivt studentmiljø. Fokuset blir å ta vare på utdanningene, og spesielt Bodø som dessverre har nullopptak til høsten. Jeg har innsett hvor viktig det er med ei fagforening for journaliststudentene. Å ha folk i ryggen når man går inn i dette yrket er veldig viktig, sier hun i en melding.

Oda Stine Viken, avtroppende leder av NJ Student, sier dette om den nye lederen.

- Vilde har gjort en imponerende innsats med klubbarbeidet i NJ Student Bergen siden hun tok over en klubb som lå brakk på senhøsten i fjor. Hun har på kort tid fått god kontakt med studentene i Bergen, og mediebransjen, og vist en interesse for arbeidet Norsk Journalistlag gjør.

 

Nytt styre

  • Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen)
  • Guro Gulstuen, nestleder (NJ Student, Oslo MET)
  • Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda)
  • Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger)
  • May Helen Simonsen, vara (NJ Student Bodø) 
Powered by Labrador CMS