Nicolay Nickelsen til Trigger.
Nicolay Nickelsen til Trigger.

Nicolay Nickelsen hadde aldri sett for seg å begynne i et PR-byrå. Men nå gjør han nettopp det

Slutter i Telenor for å begynne i Trigger.

Publisert

Nicolay Nickelsen slutter som Vice President for Global Partnerships i Telenor Group, hvor han har hatt ansvaret for å utvikle strategiske samarbeid med blant annet Google, Facebook og Amazon.

Nå går han til Trigger for å jobbe med digital transformasjon, forretningsutvikling og skalering av virksomheter, melder PR-byrået mandag. 

Nickelsen har tidligere bygget opp Funcoms internasjonale virksomhet i blant annet USA og Kina og har bakgrunn fra forretningsutvikling i norsk og internasjonal musikkbransje.

Nå blir han en del av Triggers akselerator-team, som jobber for gründere og selskaper under utvikling, og sier dette om skiftet:  

– Jeg hadde aldri sett for meg å begynne i et PR-byrå, men ble anbefalt å snakke med Trigger - av folk som visste mye om hvor de er på vei.

- Da vi møttes ble jeg først nysgjerrig, så fascinert og deretter begeistret. Og da jeg fikk Triggers tilnærming til forretningsutvikling under huden ble jeg overbevist om at Trigger har det som trengs for å skape viktige verdier i fremtiden. Det arbeidet vil jeg være med på, sier Nickelsen.

 

Har lang erfaring med utvikling og digitalisering

Når Trigger omtales som PR-byrå, er det også tildels mot deres egen beskrivelse. Selskapet jobber nå med å redefinere seg selv, og blant annet rette seg mot å rådgi virksomheter med å posisjonere seg for digitaliseringen. 

Og da har Nicolay Nickelsen en sjelden bakgrunn og mye erfaring med seg, ifølge Triggers beskrivelse av: 

Han begynte på Akers Mic rett etter videregående for å drive frem deres nysatsing på gaming, så tok han skrittet over i musikkbransjen, gikk videre til Funcom, hvor han bygget opp selskapets globale salgs- og markedsføringsapparat, satsing på forretningsutvikling og virksomheten i Kina, før han tok skrittet over til Telenor for å jobbe som internasjonal strateg i et av verdens største telecom-selskaper.

Konsernsjef Preben Carlsen Trigger sier det slik om hans nye kollega:

– Nicolay har tilbragt store deler av sin karriere med å utvikle digitale konsepter, produkter og tjenester som har blitt realisert utenfor Norges grenser. Den kompetansen kommer vi til å ha enormt mye glede av når vi skal bistå norske virksomheter med å ta de grepene som trengs for å møte den digitale transformasjonen.

- At han velger å gå til Trigger gjør meg stolt, og fremfor alt trygg på at vi har tenkt riktig når vi har jobbet med å utvikle det nye konseptet vårt, sier Carlsen.

 

 

Powered by Labrador CMS