Helle Øverbye ble ny konserndirektør for HR & Kommunikasjon i NHST Media Group AS i 2019.
Helle Øverbye ble ny konserndirektør for HR & Kommunikasjon i NHST Media Group AS i 2019.

HR- og kommunikasjons­direktør Helle Øverbye forlater NHST

Blir stabsdirektør for mennesker og teknologi i Innovasjon Norge.

Publisert

Helle Øverbye fra NHST Media Group blir stabsdirektør for mennesker og teknologi i Innovasjon Norge, skriver de i en pressemelding.

Øverbye forlot Schibsted til fordel for DN-eier NHST i 2019 og gikk da inn i rollen som kommunikasjons- og HR-direktør.

– Innovasjon Norge er en bærebjelke for å sikre verdiskapende næringsutvikling i hele Norge. Internt tar Innovasjon Norge spreke grep gjennom å kombinere ansvaret for teknologi og mennesker i én rolle. For en teknolog som har jobbet med mennesker og teknologidrevet endring det meste av sin karriere, er dette drømmerollen, sier Øverbye i pressemeldingen. 

Hun får dermed et hovedansvar «for at Innovasjon Norges lykkes med å digitalisere kundekontakten og øke takten i digitaliseringsprosessene internt», heter det i meldingen.

I tillegg ansetter de Ingelin Drøpping fra Kongsberg Gruppen som ny divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling.

Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge, gleder seg over nyansettelsene. 

– Jeg er glad og takknemlig for at Ingelin Drøpping og Helle Øverbye har valgt Innovasjon Norge, og gleder meg til å få dem med på å utvikle selskapet videre. Vi får med oss ledere med solid erfaring fra næringslivet i en tid da vårt samfunnsoppdrag oppleves som viktigere enn noensinne, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge i meldingen. 

Begge de to går inn i Innovasjon Norges ledergruppe. 

Powered by Labrador CMS