Øystein Hage blir publisher i NHSTs norske sjømatpublikasjoner
Øystein Hage blir publisher i NHSTs norske sjømatpublikasjoner

Øystein Hage rykker opp i NHST: Blir publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk

Går fra rollen som ansvarlig redaktør i Fiskeribladet til å bli publisher for NHSTs norske sjømatpublikasjoner.

Publisert

Hage får dermed utvidet ansvar i NHST Global Publications AS. Nå skal han råde over en omsetning på i underkant av 300 mill.

Siden 2011, når Hage ble redaktør i Fiskerbladet, har de levert et driftsresultat på til sammen 17,7 mill og holdt en stabil omsetning på rundt 40 mill i året.

- Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten, og gleder meg til å jobbe sammen med mine kunnskapsrike kolleger. Vi skal sette dagsorden og levere den mest relevante journalistikken for og om norsk sjømatnæring, opplyser Øystein Hage i en melding fredag.

Fiskeribladet er Norges største avis innen fiskeri og havbruk, Intrafish.no er et ledende nettsted for den norske oppdrettsnæringen - og Tekfisk skriver om teknologi innen sjømatnæringen.

- Øystein Hage har sammen med et dyktig team sørget for at Fiskeribladet har blitt en tydelig og viktig stemme langt utenfor sjømatnæringen. Med Hage som publisher skal NHST ta en enda tydeligere rolle med de ledende merkevarene innenfor den norske sjømatnæringen, bygget på journalistikk, debatt og analyse, opplyser Trond Sundnes, som er både styreleder i Fiskeribladet og administrerende direktør i NHST Global Publications.

Trond Sundnes, er både styreleder i Fiskeribladet og administrerende direktør i NHST Global Publications.
Trond Sundnes, er både styreleder i Fiskeribladet og administrerende direktør i NHST Global Publications.

Konsernet opplyser at de parallelt med denne avgjørelsen skal lyse ut en stilling som nyhetsredaktør og en ny stilling som direktør for kommersiell forrentningsutvikling for NHSTs norske sjømatpublikasjoner i Bergen. Begge skal rapportere til Hage.

Fiskeribladet AS og Intrafish.no vil fortsette som ulike juridiske enheter og vil regnskapsmessig bli behandlet hver for seg, opplyser NHST Global.

Powered by Labrador CMS