Tina Stiegler forlater konsernet.
Tina Stiegler forlater konsernet.

Schibsted-topp Tina Stiegler forlater konsernet etter 17 år

Hun har hatt ansvar for Schibsteds digitale vekst- og gründerselskaper, men nå takker hun for seg. – Vemodig, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Stiegler har vært Head of Next Media – og har dermed hatt ansvar for blant annet Schibsteds digitale vekst- og gründerselskaper, nye vekstinitiativ og nye publishing-prosjekter. 

Hun har vært tilknyttet Schibsted siden 2002, og skal nå bruke tid på å finne ut hvor veien går videre, heter det i en pressemelding fra mediekonsernet. 

– Selvsagt er det vemodig å forlate Schibsted, som har vært mitt andre hjem så lenge. Schibsted er et fantastisk selskap, med en helt spesiell dynamikk. Konsernet har endret seg radikalt flere ganger på den tiden jeg har vært her, og det er noe av grunnen til at jeg har blitt værende såpass lenge. Samtidig har jeg hatt det skikkelig gøy hele veien, og har fått mange spennende muligheter og stadig større utfordringer. Så jeg går ut døren med et smil – og gleder meg til å utforske mulighetene på «den andre siden», sier Stiegler i meldingen.

Schibsteds ferske konsernsjef, Kristin Skogen Lund, sier hun ønsker Stiegler lykke til videre – og at det er synd hun forlater Schibsted. 

– Jeg synes det er veldig trist at vi mister Tina, samtidig har jeg stor forståelse og respekt for at hun ønsker å utforske andre muligheter. Hun har vært en svært viktig brikke i Schibsted, med sin kunnskap om både fag og mennesker, og hun fortjener en stor takk. Jeg ønsker Tina alt godt videre, og har også fortalt henne at hun er hjertelig velkommen tilbake, om hun – som meg – vil «hjem» igjen en dag, sier Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted.

Hun jobber i Schibsted ut februar 2019. 

Powered by Labrador CMS