Tanya Badendyck til NENT og Viaplay.
Tanya Badendyck til NENT og Viaplay.

«Karsten og Petra»-produsent Tanya N. Badendyck til Viaplay

– Etter 15 år på andre siden av bordet føler jeg meg trygg på at jeg kan bidra til å få enda flere spennende norske prosjekter realisert, sier hun i en pressemelding. 

Publisert

Badendyck har lang erfaring fra film- og TV-produksjon, og skal jobbe med dramaproduksjoner i Viaplay, skriver selskapet i en pressemelding. 

Hun har blant annet vært med som produsent og co-produsent på «Varg Veum»-filmene og «Karsten og Petra»-filmene, og går inn i en nyopprettet stilling som executive producer, skriver de videre. 

– Det er utrolig spennende å få ta del i Viaplays betydelige satsing på norsk og nordisk drama. Etter 15 år på andre siden av bordet føler jeg meg trygg på at jeg kan bidra til å få enda flere spennende norske prosjekter realisert. Wisting er bare er starten for de store, norske dramasatsingene på Viaplay og NENT, sier Tanya Nanette Badendyck i meldingen. 

Viaplays Nanna Mailand-Mercado mener den nyopprettede stillingen vil styrke Viaplays dramasatsing:

– Tanya Nanette Badendyck er et viktig tilskudd til Viaplays innholdsavdeling, og vil med sin erfaring bidra i kvalitetssikringen av en rekke nordiske dramaprosjekter framover. Viaplay har blitt en betydelig aktør innenfor drama, og vi har som målsetting å lansere 20 såkalte «Viaplay Originals» i året, sier hun. 

Powered by Labrador CMS