Programavdelingen i NENT Group
Programavdelingen i NENT Group

NENT Group ruster opp: Henter Bibi, Jonas, Sigurd, Anneli, Marthe, Mari og Tanya

TV3-eier Nent Group med flere ansettelser på rappen.

Publisert

Programavdelingen i NENT Group Norge har nå fått på plass flere nye medarbeidere for å gripe mulighetene i det nye TV-landskapet. Ansettelsene vil styrke innholdsarbeidet for alle merkevarene i NENT Group, skriver de i en melding.

Programdirektør i NENT Group Norge, Andreas Bakka Hjertø, er svært fornøyd med sin nye avdeling:

- Det er viktig at programavdelingen hele tiden tilpasser seg utviklingen i bransjen. Det er ikke lenger sånn at vi kjøper en produksjon og venter på at produksjonsselskapet leverer. Vi må behandle produksjonene som merkevarer og spre innholdet på flest mulige plattformer, og fortelle historiene med det språket som fungerer for de ulike målgruppene. Å fortelle historier er det vi lever av, og vi ønsket å skaffe oss de aller beste historiefortellerne i bransjen. Det har vi nå gjort.

  • Bibi Rønning blir programredaktør for alle plattformer og kommer direkte fra Paradise Hotel-produksjonen hos Mastiff. Rønning er kanskje det nærmeste man kan komme en realitydronning i Norge med lang erfaring fra de største norske produksjonene gjennom tidene, nå sist fra Farmen og Paradise Hotel.
  • Jonas Møller blir programredaktør for alle plattformer. Møller kommer fra rollen som produsent i Rakett. Jonas har lang erfaring både med dokuserier, humor og reality, og har blant annet produsert fjorårets comeback-sesong av Charterfeber for NENT Group.
  • Sigurd Linaae er ansatt som VJ for Viafree. Sigurd kommer fra NRK P3 og har flere års erfaring som frilansfotograf. 
  • Anneli Isaksen er også ansatt som VJ for Viafree, hun er nyutdannet fra filmskolen på Lillehammer og har jobbet som frilanser i produksjonsselskapet Monday. Hun har allerede produsert og klippet suksessen «Kristin & Dennis: 1+1=3».
  • Marthe Visløff er ansatt som Schedule and optimization analyst. Marthe kommer fra Kantar og har bred erfaring med analyse.

  • Mari B. Skageng er ansatt som Schedule manager and TV analyst, med hovedansvar for TV3 og skal samtidig bidra med sin analyseerfaring. Hun kommer fra GroupM som Broadcast specialist.

Powered by Labrador CMS