Regine Anthonessen blir reporter for Nent Group.
Regine Anthonessen blir reporter for Nent Group.

Nent henter Regine Anthonessen fra VG Sporten: – Umulig å si nei

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med direktesendt sport, og gleder meg veldig til å kunne jobbe tett på noen av landets mest populære utøvere og idretter, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Viaplay-eier Nent Group ansetter VG-journalist Regine Anthonessen som reporter. Hun starter i NENT Group rett over sommeren, skriver de i en pressemelding.

Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017, der hun blant annet har jobbet med Ski-VM, Eliteserien, håndballmesterskap for herrer, OL i Pyeongchang, samt sjakk-VM.

Siden 2019 har hun jobbet som nyhetssjef på sporten. Hun har tidligere også jobbet i TV 2 Sporten.

– Jeg har stortrivdes med å jobbe i VG, men det var umulig for meg å si nei til å bli med på alt det spennende som skjer i NENT fremover, sier Anthonessen.

Og legger til:

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med direktesendt sport, og gleder meg veldig til å kunne jobbe tett på noen av landets mest populære utøvere og idretter. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får mulighet til å være med på å formidle det som helt sikkert kommer til å bli noen av Norges største sportsøyeblikk i årene som kommer, sier hun.

Sportssjef i NENT Group, Kristian Oma, er glad for Anthonessen har takket ja til stillingen.

– Regine er en vi har hatt i kikkerten lenge. Til tross for sin unge alder har hun allerede opparbeidet seg en imponerende cv. Vi tror hun vil stå i spissen for neste generasjons sportsjournalister, og gleder oss til hun skal være med å sette farge på våre sendinger.

Powered by Labrador CMS