Trygve Tellefsen og Peder Seiersted i NENT Groups salgsavdeling
Trygve Tellefsen og Peder Seiersted i NENT Groups salgsavdeling

NENT Groups salgsavdeling ansetter Trygve Tellefsen og Peder Seierstad

Selskapet styrker salgsavdelingen sin.

Publisert

Trygve Tellefsen er ansatt som kreativ konseptutvikler i Creative Sales-avdelingen, mens Peder Seierstad kommer inn som selger.

Seierstad kommer fra Staples-systemet, og i tillegg til å være en del av salgsteamet i NENT Group jobber også Seierstad med å kommentere håndball på selskapets TV-kanaler.

Trygve Tellefsen kommer fra VG Partnerstudio og er hentet inn til NENT Group for å fylle rollen som kreativ konseptutvikler i Creative Sales-avdelingen.

- Det er viktig å møte kundenes stadig endrede behov, og Trygve skal sørge for at vi kan skreddersy kreative løsninger for våre annonsører, noe vi merker større etterspørsel etter. Trygve har på kort tid vist en imponerende evne til å sette seg inn i våre eksisterende produkter, samt skape en rekke nye gode ideer og konsepter, sierkommersiell direktør i NENT Group, Bjørn Erik Broady Aasebø.

Han legger til:

– Peder er et stor salgstalent med inngående kjennskap til innholdet på våre kanaler, som vil evne å skape stort engasjement for vårt innhold i markedet. Vi gleder oss til hva de to kommer til å bidra med, både i salgsteamet og for våre kunder.

Powered by Labrador CMS