Artist Åge Sten Nilsen, her avbildet på scenen under opptakene til det TV2-sendte programmet
Artist Åge Sten Nilsen, her avbildet på scenen under opptakene til det TV2-sendte programmet "Allsang på grensen" tilbake i 2017.

Åge Sten Nilsen blir programleder på radio

Åge Sten Nilsen skal lede det splitter nye programmet «HJELP! Jeg har blitt trønder» på Nea Radio.

Publisert

Nea Radio er lokalradio for hele Trøndelag og henter nå inn Åge Sten Nilsen som ny programleder.  Sten Nilsen er kanskje mest kjent for sine Queen-show og som vokalist i bandet Wig Wam.

Han flyttet til Melhus for rundt et år siden. Og det er ikke bare enkelt å gjøre trønder av seg - så nå skal Sten Nilsen dele av sine erfaringer i sitt nye program «HJELP! Jeg har blitt trønder».

– Jeg gleder meg enormt til å bli bedre kjent med folk, kultur og historie i mitt nye hjemfylke. Jeg har jobbet som programleder i både radio og tv tidligere, men dette er et helt nytt konsept jeg håper blir både underholdende, interessant og nyttig. Og forhåpentligvis ender jeg med å bli 100% trønder etter hvert, sier artisten i en melding til Medier24. 

Nea Radio beskriver programmet på følgende måte: 

«I programmet tar Åge sin nye tilværelse som trønder på ramme alvor, når han skal bli kjent med sitt nye fylkes dialekt, historie, væremåte, klesstil og alt som kjennetegner det. I håp om å bli en EKTE trønder på sikt.  Hovedfokus vil likevel være på trønderske artister og trønderrocken som har en lang historie i området»-. 

Programmet har premiere lørdag 9. mai klokken 21, og deretter vil programmet gå fast på dette tidspunktet, skriver Nea Radio i meldingen. I tillegg kommer programmet som podkast på strømmetjenester og i Nea Radios egen podkast-kanal.

Powered by Labrador CMS