Sivert Rossing er ansatt som politisk journalist i Nationen.
Sivert Rossing er ansatt som politisk journalist i Nationen.

Sivert Rossing (34) forlater Trønder-Avisa for å bli politisk journalist i Nationen. Avisa tilsetter også Benjamin Hernes Vogl

- Jeg gleder meg skikkelig til dette, sier Rossing.

Publisert

Trønder-Avisas politiske journalist Sivert Rossing (34) forlater jobben til fordel for nye muligheter i distriktenes næringsavis Nationen.

34-åringen blir beskrevet som en dyktig og erfaren journalist med god kunnskap og kjennskap til norsk offentlighet og politikk, forteller nyhetsredaktør Svein Ove Hansli.

- Jeg gleder meg skikkelig til dette. Nationen er et mediehus som hele tiden søker etter å sette dagsorden, og som ønsker å satse. Det er også en redaksjon med et tungt fagmiljø innen politikk, forteller Rossing til Medier24.

Han har tidligere jobbet i Trønder-Avisa og Kommunal Rapport. Han starter i den nye jobben 1. juni. 

- Å si opp føles samtidig litt vemodig. Trønder-Avisa har gitt meg stort ansvar og stor tillit, ikke minst ved at jeg i halvannet år har fått jobbe med base i Oslo. Jeg kommer til å savne en redaksjon med stort engasjement og kreativitet, sier han.

I tillegg har avisa tilsatt Benjamin Hernes Vogl (30 år) i et vikariat. Han beskrives som en moderne og allsidig journalist med stor bredde i journalistikken, med god visuell kompetanse, forståelse for medier og er i tillegg en dyktig fotograf, fortsetter nyhetsredaktøren.

Powered by Labrador CMS