Krogstad forlater Nationen og begynner i NITO.
Krogstad forlater Nationen og begynner i NITO.

Bjarne Krogstad blir kommunikasjons­rådgiver i NITO

– Å få jobbe flermedialt for Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad er noe jeg virkelig ser fram til, sier Krogstad.

Publisert

Bjarne Krogstad (30) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver for å jobbe med foto og video for NITO – Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon, skriver de i en pressemelding. 

Selv gleder Krogstad seg til å ta fatt på nye oppgaver i NITO, og tror det blir spennende å jobbe opp mot en ny målgruppe. 

– Min tid i Nationen ble kort, men jeg tar med meg erfaringene fra en av de mest voksende avisene i Norge videre. Å få jobbe flermedialt for Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad er noe jeg virkelig ser fram til, sier Krogstad i meldingen. 

Krigstad har blant annet bakgrunn fra Nationen og Altaposten, samtidig som han har en bachelor i medieproduksjon fra Høgskolen i Finnmark.  

NITOs kommunikasjonsdirektør Jan Kjetil Johnsrud har stor tro på sin nye medarbeider. 

– Vi er heldige som har fått Krogstad med på laget. Hans bakgrunn som journalist og videofotograf har styrket kommunikasjonsarbeidet i NITO fra dag en, og Krogstads nysgjerrige holdning til nyvinninger i faget lover godt for tiden fremover, sier kommunikasjonsdirektør Jan Kjetil Johnsrud i meldingen. 

Medier24 retter: I en tidligere publisert versjon av denne saken står det at Krogstad «forlater Nationen for å bli kommunikasjonsrådgiver i NITO». Det stemmer ikke. Krogstad var innom Nationen i et vikariat, men har allerede forlatt avisa for en tid tilbake. Medier24 retter og beklager. 

Powered by Labrador CMS