Tidligere NENT-topp Morten Aass har fått ny jobb

Blir administrerende direktør i NEP Norway, som produserer en rekke av landets største TV-produksjoner.

Publisert

Tidligere NENT- og TV 3-sjef Morten Aaas har fått jobben som administrerende direktør i selskapet NEP Norway, skriver selskapet i en pressemelding. 

NEP Norway leverer teknisk bistand til store live-sendinger av både sport og underholdning, og har i Norge avtaler knyttet til blant annet Eliteserien, Champions League, OBOS-ligaen, Senkveld og Skal vi Danse på TV 2 og en rekke andre produksjoner. 

– NEP har et fantastisk rykte i bransjen og jeg har hatt gleden av å oppleve ulike deler av NEP tidligere, som en viktig partner gjennom hele min karriere. Jeg ser fram til å bli en del av dette dyktige teamet her i Norge, sier Aass i meldingen. 

Aass var sjef i MTG (nå NENT Norge) fra 2017 til 2018, og hadde rollen som spesialrådgiver i selskapet før vinterens kuttrunder. Aass har 30 års erfaring fra mediebransjen og har blant annet også vært TVNorge-sjef og jobbet i kommunikasjonsbyrået Dinamo.

Han tar over jobben etter Lise Heidal, som rykker opp i NEP internasjonalt, og får ny tittel som SVP of Global Media Solutions. 

– Virksomheten har vokst markant de siste ti årene og jeg gleder meg over at Morten blir med på vårt lag. Han er den ideelle kandidaten for denne stillingen, med hans erfaring fra bestillersiden i vår bransje, hans kunnskap om markedet og sterke lederegenskaper. Jeg tviler ikke på at Morten kommer til å hjelpe oss til å ta det neste steget, slik at vi får økt suksess i både Norge og Europa, sier Heidal i meldingen. 

Aass blir også en del av NEPs europeiske ledelse.

Powered by Labrador CMS