Trine Saugestad Hatlen, VG.

Fra VGTV og MinMote til kommentaravdelingen: Trine Saugestad Hatlen blir debattutvikler i Verdens Gang

Samme hus, men ny jobb for 38-åringen. - Å forlate VGTV kan sammenlignes med kjærlighetssorg. Men jeg gleder meg enormt til dette, sier hun.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Trine Saugestad Hatlen (38) er ansatt som debattutvikler i VG, og skal være tilknyttet kommentaravdelingen og leserutvikling. Hun vil blant annet jobbe tett sammen med debattansvarlig Hans Petter Sjøli, heter det. 

38-åringen har de siste åra fått solid erfaring fra andre steder i VG-huset: Som utviklingsprodusent i VGTV siden 2014 har hun blant annet vært med å starte opp VGTV Rampelys sammen med Harm & Hegseth og vært innholdsprodusent for Mads Andersen. Det siste året har Saugestad Hatlen vært med å redefinere og jobbe utvikling med MinMote. 

Med andre ord tar VGs nye debattutvikler den noe utradisjonelle veien fra mote til kommentaravdeling: 

- Det er jo litt gøyalt og kanskje overraskende for noen, sier hun om byttet.

- Jeg har hatt fire fantastiske år i VGTV, og nå sist med gjengen i MinMote. Å forlate VGTV vil nok kunne sammenlignes med en kjærlighetssorg, fortsetter Saugestad Hatlen. Men slår samtidig fast: 

- Jeg gleder meg enormt til å sette i gang sammen med folka på debatt og kommentar. Og for en tid å komme inn der på - med #metoo, Trump og alt annet som skjer i 2018. 

Powered by Labrador CMS