Trine Saugestad Hatlen, VG.
Trine Saugestad Hatlen, VG.

Fra VGTV og MinMote til kommentaravdelingen: Trine Saugestad Hatlen blir debattutvikler i Verdens Gang

Samme hus, men ny jobb for 38-åringen. - Å forlate VGTV kan sammenlignes med kjærlighetssorg. Men jeg gleder meg enormt til dette, sier hun.

Publisert

Trine Saugestad Hatlen (38) er ansatt som debattutvikler i VG, og skal være tilknyttet kommentaravdelingen og leserutvikling. Hun vil blant annet jobbe tett sammen med debattansvarlig Hans Petter Sjøli, heter det. 

38-åringen har de siste åra fått solid erfaring fra andre steder i VG-huset: Som utviklingsprodusent i VGTV siden 2014 har hun blant annet vært med å starte opp VGTV Rampelys sammen med Harm & Hegseth og vært innholdsprodusent for Mads Andersen. Det siste året har Saugestad Hatlen vært med å redefinere og jobbe utvikling med MinMote. 

Med andre ord tar VGs nye debattutvikler den noe utradisjonelle veien fra mote til kommentaravdeling: 

- Det er jo litt gøyalt og kanskje overraskende for noen, sier hun om byttet.

- Jeg har hatt fire fantastiske år i VGTV, og nå sist med gjengen i MinMote. Å forlate VGTV vil nok kunne sammenlignes med en kjærlighetssorg, fortsetter Saugestad Hatlen. Men slår samtidig fast: 

- Jeg gleder meg enormt til å sette i gang sammen med folka på debatt og kommentar. Og for en tid å komme inn der på - med #metoo, Trump og alt annet som skjer i 2018. 

Powered by Labrador CMS