Bak fra venstre; Hilde Gammelsæter, Pia Eid Elvebredd, Trond Fredriksen, Benedicte Unhjem Johansen. Foran: Kent Jordet, Pål Listuen, Beate Stangeland Eide og Martine Hansen.
Bak fra venstre; Hilde Gammelsæter, Pia Eid Elvebredd, Trond Fredriksen, Benedicte Unhjem Johansen. Foran: Kent Jordet, Pål Listuen, Beate Stangeland Eide og Martine Hansen.

Pål Listuen blir ny styreleder i Mediaforum. Her er resten av det nye styret

Dermed gir Maria Aas-Eng seg etter tre år i vervet. - Mediaforum har vært en viktig arena for bransjen i 40 år, og det skal vi fortsette med, sier Listuen.

Publisert

Pål Listuen i Polling & Statistics (Pollstat) overtar stafettpinnen som styreleder i Mediaforum etter Maria Aas-Eng i Red Media, som har sitter som leder de siste 3 årene.

- Mediaforum har vært en veldig viktig møtearena for mediebransjen i over 40 år og det skal vi fortsette med. Det er viktig for foreningen å være en interesseorganisasjon for sine medlemmer, slik at de hele tiden kan utvikle seg både faglig og på det personlige plan, sier Listuen.

- Mitt fokus vil være medlemmene og deres utfordringer i en bransje som har mange utfordringer. Nå har de aller fleste bransjer det, men derfor desto viktigere med en møteplass hvor vi på tvers av selskaper kan utveksle erfaringer og læring, sier han. 

Listuen oppsummerer Mediaforum med tre stikkord: Engasjement, nettverk og faglig inspirasjon.

- Med engasjement mener jeg at vi er mange frivillige som står på noe helt utrolig for foreningen, men vil gjerne ønske oss enda flere som kan bidra.

- Nettverk: Jeg har fortsatt stor tro på personlige relasjoner og menneskelighet, selv om vi beveger oss mot en mer digital verden. Derfor er Mediaforum den perfekte møteplass for bransjen. Det er enkelt å utvide nettverket sitt via vår foreningen, delta på fagmøter og konferanser og du vil oppleve en fantastisk gruppe mennesker, sier han. 

- Og faglig inspirasjon – Mediaforum har vært en faglig pådriver over 40 år. Vi har kurs, vi har gode seminarer og en fantastisk god høstkonferanse. Dette arbeidet skal vi fortsette med i lang tid fremover, lover Listuen.

 

Powered by Labrador CMS