Sonia Huanca Vold blir innholdssjef i Matkanalen.
Sonia Huanca Vold blir innholdssjef i Matkanalen.

Tidligere MinMote-leder Sonia Huanca Vold blir innholds­sjef i Mat­kanalen

– Jeg har savnet å jobbe mer helhetlig med ett medieprodukt.

Publisert

Sonia Huanca Vold har bakgrunn som Dagbladet-journalist og redaksjonssjef i Costume, men er kanskje mest kjent for jobben hun gjorde som leder for VGs MinMote. 

Nå blir hun innholdssjef i Matkanalen, som Schibsted nylig ble majoritetseier i.

– Det Matkanalen har fått til er mildt sagt imponerende. Det er en nisjekanal som treffer bredt, og som på få år har fått en sterk posisjon i markedet. Jeg gleder meg veldig til å bli en fast del av teamet, og sammen med dem bane veien videre, opplyser Huanca Vold i en melding og fortsetter:

– Jeg har savnet å jobbe mer helhetlig med ett medieprodukt. Å formidle godt og treffende innhold i ulike formater, er det jeg brenner for. Og det skal vi fortsette med i Matkanalen. Det er heller ingen ulempe å kunne returnere til Schibsted-familien – uten å måtte flytte til Oslo. Det føles som å «komme hjem». Jeg elsker jo mat også, så dette føles riktig på alle måter. 

Siden 2016 har Vold jobbet med innholdsproduksjon i kommunikasjonsbyrået PYX i Haugesund. I denne perioden har hun blant annet vært synlig som programleder i Snapchat Shows for både Kamille og Matkanalen.

 I sin nye stilling i Matkanalen skal Vold ha et bredt ansvarsområde, og arbeide med både internasjonalt innhold og lokale produksjoner, skriver Matkanalen.

– Hennes bakgrunn er himla relevant for oss, sier daglig leder og redaktør i Matkanalen, Øivind Lindøe.

Powered by Labrador CMS