Nytt om navn i Mastiff: Disse skal holde kontroll på Matkontrollen

Nye navn, faste ansettelser og interne omrokeringer i produksjonsselskapet.

Publisert Sist oppdatert

Faktaavdelingen i Mastiff, som produserer blant annet TV 2 Hjelper deg og Matkontrollen har ansatt følgende i faste stillinger til nevnte Matkontrollen:

Renold Tennysen Christopher (27)

Renold Tennysen Christopher er fast ansatt som reporter i Matkontrollen. Han har tidligere jobbet som nyhetsjournalist i NRK Østlandssendingen og NRK Hordaland.

 

Siran Øzalp Yildirim (29)

Siran Øzalp Yildirim er fast ansatt som reporter i Matkontrollen. Hun har tidligere vært flerkulturell praktikant i NRK (FleRe-prosjektet), og jobbet i Østlandssendingen, Dagsrevyen og Kulturnytt. Hun har også jobbet i studentradioen Radio Nova.

Sveinung Mikkelsen (33)

Sveinung Mikkelsen er fast ansatt som reporter i Matkontrollen. Han har tidligere jobbet i TV 2 Nyhetskanalen og i TV 2-nyhetene. I tillegg er han frilansforfatter av både skjønnlitteratur og fakta.

Malene Drivenes (26)

Malene Drivenes er fast ansatt som reporter i Matkontrollen. Hun har tidligere jobbet som reporter i TV 2 hjelper deg, programleder i P4 og reporter og programleder i P3.

Hilde Ranheim (30 )

Hilde Ranheim er fast ansatt som fotoredigerer i Matkontrollen. Hun har tidligere jobbet med større og mindre prosjekter som frilanser med base på Sunnmøre. Ranheim gjorde blant annet foto, klipp og bilderesearch til serien Mitt liv på NRK2, i tillegg til å komponere musikk til serien.

I tillegg har Matkontrollen og TV 2 hjelper deg byttet redaksjonsledelse.

Ny redaksjonsleder i Matkontrollen er Heidi Hegvik (34)

Hun kommer fra jobben som reporter i TV 2 hjelper deg, hvor hun har jobbet siden 2009. Hun har tidligere jobbet som reporter i TVNorge-nyhetene og TV 2-nyhetene.

Ny redaksjonsleder i TV 2 hjelper deg er Erik Molland (43)

Molland kommer fra jobben som redaksjonsleder i Matkontrollen. Tidligere har han vært programleder i Sytten tretti på P4, nyhetsleder i Dagsavisen, vaktsjef i TV Norge-nyhetene og reporter i NRK Her og nå.

Linn Foyn Therkelsen (28)

er ny vaktsjef i TV 2 hjelper deg. De siste tre årene har hun vært reporter i samme program. Hun har tidligere jobbet som reporter i Budstikka og NRK Østafjells.