Margrethe Miljeteig bytter ut TV 2 med NRK.
Margrethe Miljeteig bytter ut TV 2 med NRK.

Margrethe Miljeteig (28) gir seg i TV 2 - blir ny vaktsjef i NRK P3

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de nye oppgavene, og til å bli kjent med P3s kreative miljø, sier hun til Medier24.

Publisert

Margrethe Miljeteig (28) er ansatt som ny vaktsjef for nett og sosiale medier i NRK P3, og har sin første dag i jobben førstkommende mandag.

Miljeteig forlater dermed TV 2 etter seks år, der hun har jobbet som både reporter og reportasjeleder - både hos nyhets- og underholdningsavdelingen. 

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de nye oppgavene, og til å bli kjent med P3s kreative miljø. Jeg tror det er et sted der alt er mulig, og hvor man tør å teste ut nye, innovative ideer. Jeg får en pangstart med P3-aksjonen allerede første uke på jobb, og det tror jeg blir veldig gøy, sier Miljeteig til Medier24.

Hun begrunner jobbskiftet med ønske om å skifte beite.

– Etter over seks år i TV 2, følte jeg tiden var inne for å finne nye utfordringer. Da det åpnet seg en spennende mulighet i P3, kunne jeg ikke la være å gripe den. Jeg har lenge sett opp til det arbeidet de gjør, sier hun.

– Jeg er imponert over måten P3 jobber opp mot den unge målgruppen på nett og i sosiale medier, og gleder meg til å være med på å forme arbeidet videre, sier Miljeteig.

Hun synes likevel det er trist å forlate TV 2.

– Det er vemodig å avslutte det som har vært en veldig fin periode av livet mitt, samtidig som jeg gleder meg til å ta fatt på neste kapittel, sier Miljeteig.

– Jeg har hatt seks fantastiske år i TV 2, hvor jeg har jobbet med underholdnings- og nyhetsjournalistikk på nett og TV. Jeg er heldig som har fått jobbe med mange redaksjoner på tvers av ulike publiseringsplattformer. Det siste halvåret har jeg jobbet som reportasjeleder for God sommer Norge, noe som var ekstremt givende og gøy, sier hun.

Miljeteig har tidligere jobbet som tilkallingsvikar i NRK, og har også bakgrunn fra Romerikes Blad. 

28-åringen har bachelorgrad i journalistikk ved OsloMet.

Powered by Labrador CMS