Mala Wang-Naveen
Mala Wang-Naveen

Mala Wang-Naveen blir ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital

– Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Tidligere Aftenposten-journalist Mala Wang-Naveen blir ny kommunikasjonssjef i SINTEFDigital. Hun er i dag bosatt i Brussel, og jobber som senior kommunikasjonsrådgiver for EØS-midlene. 

– Her i Brussel snakker man om SINTEF med noe som minner om ærefrykt. SINTEF anses for å være en meget profesjonell og viktig aktør på den europeiske arenaen og har en kundeportefølje mange bare kan drømme om, sier hun i en pressemelding. 

Hun ser fram til å vende nesa hjemover mot Norge, og sette i gang med nye arbeidsoppgaver i SINTEF. I meldingen skriver SINTEF at hun tiltrer ved Brussel-kontoret til våren, men vil til sommeren være på plass med kontorsted i Oslo

– Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. SINTEF er et unikt selskap, som et digitalt kinderegg. På ett og samme sted finner man digitale innovatører, et tech-selskap med tyngde og forskning i verdensklasse. I tillegg har de i lang tid vært smarte og styrket seg mot EU, de er inne i prosjekter som vil ha direkte innvirkning på vår fremtid. Hva dette innebærer for oss alle skal det bli veldig gøy å få formidle, sier Wang-Naveen i meldingen. 

Konserndirektør i SINTEF Digital, Morten Dalsmo, er svært fornøyd med at Wang-Naveen har takket ja til jobben. 

– Vi er veldig glade for at Mala har takket ja til denne stillingen. Hun er meget dyktig og engasjert, og har et stort nettverk. Mala vil nå få den viktige oppgaven med lede kommunikasjonsarbeidet i SINTEF Digital. Jeg gleder meg til å få henne inn i ledergruppen, sier konserndirektør Morten Dalsmo i SINTEF Digital.

Powered by Labrador CMS