Trine Melheim Næss (38) og Magnus Wikan (26) til TV 2 Sporten!
Trine Melheim Næss (38) og Magnus Wikan (26) til TV 2 Sporten!

Trine Melheim Næss (38) og Magnus Wikan (26) ansatt i TV 2 Sporten

– Vi er glade for å få dem om bord, og har forventninger til skal sette fotavtrykk i sendingene våre.

Publisert

TV 2 Sporten skal styrke egenjournalistikken og ansetter to nye sportsreportere i Bergen.

Trine Melheim Næss har lengre fartstid som journalist med erfaring fra både Bergens Tidende og Romerikes blad. Hun har dessuten jobbet som digital prosjektleder, har idrettsfaglig bakgrunn som fotballspiller på toppnivå og var med å starte det første jentelaget i i VIF Fotball. Hun har jobbet innenfor NFF, og har gjennom jobber i ulike sportsredaksjoner opparbeidet seg et bredt kildenettverk.

– Dette er en drømmejobb hvor jeg får muligheten til å både jobbe med undersøkende journalistikk og lage gode reportasjer. TV 2 har alle forutsetninger for å bygge opp et kraftsenter for nyhetsjournalistikk. Jeg gleder meg til å bli med på laget, og bli kjent med nye, dyktige kollegaer, sier Trine Melheim Næss. 

Magnus Wikan er også en erfaren sportsjournalist med fartstid i både Bergens Tidende, 100 % Sport, procycling.no. og Askøyværingen. Han har et godt kildenettverk og har god journalistisk teft.

– Jeg synes det er spennende at TV 2 satser på mer dyptgående journalistikk fra Vestlandet.  I idretten, som i samfunnet ellers, finnes det gode historier og kritikkverdige forhold overalt. Jeg synes det er stas å få være en del av satsingen på slike saker, sier Magnus Wikan. 

I tillegg skal John Christian Lundstadsveen, som allerede er en erfaren sportsjournalist i TV 2 Sporten, jobbe i teamet i Bergen. 

– Vi er glade for å få dem om bord, og har forventninger til skal sette fotavtrykk i sendingene våre. Samtidig er dette en del av en spennende satsing på tvers av sport, nyheter og ulike miljøer i TV 2, der undersøkende og fremtidsrettet journalistikk står i fokus fremover, sier redaksjonssjef innhold i TV 2 Sporten, Anniken Hjertholm.

Powered by Labrador CMS