Louise Fuchs blir ny kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no.
Louise Fuchs blir ny kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no.

Louise Fuchs blir kommunikasjons­direktør i Kolonial.no

Den tidligere United Influencers-toppen går inn i ledergruppa til Kolonial.no. – Jeg synes det er Norges mest spennende merkevare, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Den tidligere administrerende direktør i United Influencers International går nå inn i ledergruppen til Kolonial.no og blir ny kommunikasjonsdirektør i selskapet, skriver de i en pressemelding. 

- Kolonial.no er digitale fra a-å og jeg synes det er Norges mest spennende merkevare. Det er jo litt morsomt at selv i en datadrevet tidsalder, så treffes de viktigste beslutninger i eget liv på den gode magefølelsen. Og den har jeg her! Jeg gleder meg til å jobbe med de dyktige folkene i Kolonial.no, og til å ta tak i mange nye og spennende oppgaver, sier Fuchs i pressemeldingen. 

Fuchs har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen, blant annet som kommunikasjonssjef for Schibsted Media Groups globale produkt- og teknologi-satsinger, står det i meldingen. 

Administrerende direktør i Kolonial.no, Karl Munthe-Kaas, sier i meldingen at han er glad for at Fuchs har takket ja til stillingen. 

- Vi er veldig glade for at Louise har takket ja til denne nyopprettede stillingen. Hun er dyktig og har mye verdifull erfaring og kompetanse. I tillegg er hun engasjert og har et stort nettverk. Vi deler entusiasmen rundt å forbedre våre kunders liv, og jeg føler at Louise har iboende de samme verdiene som vi har. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier han i meldingen. 

Powered by Labrador CMS