Tomas Bruvik overtar etter Roar Osmundsen som styreleder i LLA.
Tomas Bruvik overtar etter Roar Osmundsen som styreleder i LLA.

Tomas Bruvik gjør comeback som styreleder i LLA

Overtar i dag etter Roar Osmundsen, som forlater avisbransjen.

Publisert

Tomas Bruvik, redaktør for Kvinnheringen, overtar i dag som styreleder i Landslaget for lokalaviser. Det melder LLA på nett torsdag.

Bruvik overtar etter Roar Osmundsen, som nylig gikk ut av avisbransjen etter 18 år som redaktør for Søgne og Songdalen Budstikke, til fordel for ny jobb i en næringslivsforening.

- Det er en glede å ta over stafettpinnen etter Roar, som har gjort en veldig god jobb for LLA og lokalavisene. Nå får vi andre gjøre det i kan for å styrke lokalavisene enda mer i framtida, sier Bruvik. 

Tomas Bruvik, redaktør i Kvinnheringen. Her fra LLAs landsmøte i 2015.
Tomas Bruvik, redaktør i Kvinnheringen. Her fra LLAs landsmøte i 2015.

Det er forøvrig ikke første gang Bruvik blir leder for LLA; han var styreleder i noen år på midten av forrige tiår.

Den gang ble Bruviks styrelederepoke avbrutt da han selv forlot bransjen til fordel for jobb i næringslivet. Men det varte ikke lenge før den avgåtte styreleder og redaktør var tilbake i bransjen og jobb som redaktør i Kvinnheringen. Og nå er han altså tilbake i vervet som styreleder.

Med seg i styret har Bruvik fortsatt Hilde Eika Nesje i Bø blad, Hilde Dypaune i Saltenposten, Asta Brimi i Fjuken, Øystein Øygarden i Vest Telemark Blad, Holger Austvoll i Strandbuen og fast møtende vararepresentant Camilla Skaar Ljones i Hordaland Folkeblad.

Foreløpig er Bruvik bare styreleder i en drøy måned; i april møtes LLA til landsmøte i Bodø - og da blir det valg.

Powered by Labrador CMS