Lise Vedde-Fjærestad ansatt som Nationen-direktør og konsernsjef i Tun Media

Konstituert direktør fortsetter i rollen permanent.

Publisert Sist oppdatert

Lise Vedde-Fjærestad er i dag ansatt som konsernsjef i Tun Media og administrerende direktør i AS Nationen.

Vedde-Fjærestad har fungert i stillingen siden 1. februar i år, og har vært ansatt i Tun Media siden 2012 som konserndirektør økonomi og administrasjon.

Hun fyller dermed den ene av to sjefsjobber i mediehuset, etter at den administrative og redaksjonelle ledelsen ble splittet opp da Mads Yngve Storvik sluttet i vinter. Han var både sjefredaktør, direktør og konsernsjef.

Tidligere i år ble Irene Halvorsen ansatt som sjefredaktør, og nå er altså direktør / konsernsjef på plass.

Styreleder Johnny Ødegård sier dette om hans nye direktør, i en melding til Medier24.

- Lise Vedde Fjærestad er en erfaren leder med bred erfaring fra ulike prosesser, herunder også strategi og forretningsutvikling. Hun har vært en del av konsernledelsen i Tun Media siden hun ble ansatt og har blant annet vært sentral i konsernets omstillings- og forbedringsprogrammer. Styret er svært glad for å få henne inn som konsernsjef i Tun Media. 

Lise Vedde-Fjærestad sier selv:

- Jeg er veldig glad for å bli ansatt i stillingen. Tun Media er en flott og spennende arbeidsplass i en spennende bransje. Tun Media har fire godt forankrede publikasjoner; Nationen, Bondebladet, Norsk Landbruk og Traktor, og jeg føler meg trygg på at jeg sammen med alle mine kompetente og entusiastiske kollegaer skal evne å utvikle nye forretningsmodeller og nye tilbud til våre lesere og abonnenter.

Powered by Labrador CMS