Line Cecilie Vågen og Ludvig Gundersen er ansatt i Avfallsbransjen.no
Line Cecilie Vågen og Ludvig Gundersen er ansatt i Avfallsbransjen.no

Line og Ludvig er ansatt i Avfallsbransjen.no

– Jeg gleder meg til å løfte bransjen ut i søkelyset, sier den nye reporteren.

Publisert

Ludvig Gundersen er ansatt som reporter i Avfallsbransjen.no, mens Line Cecilie Vågen er ny salg- og markedssjef, opplyses det om i en pressemelding.

Gundersen er utdannet journalist ved OsloMet, med spesialisering nettjournalistikk.

Han kommer fra stillingen som nyhetsreporter og kulturjournalist hos Budstikka. Ludvig har tidligere vært frivillig skribent for Natur og Ungdoms medlemsblad og er «meget engasjert i klima og miljø».

Han gleder seg over den nye jobben.

– Med tanke på fremtidens klima og miljø er Avfallsbransjen.no svært viktig for å gi innsikt i problematikk, innovasjon og utvikling. Avfallsbransjen som sådan er en bransje man ikke hører mye om i mediene. Jeg gleder meg til å løfte bransjen ut i søkelyset, sier den nye reporteren.

 I tillegg blir Line Cecilie Vågen ny salg- og markedssjef.

Vågen er utdannet i filmproduksjon ved Noroff og kombinerer sin nye hverdag som salgssjef med kveldsstudier i markedsføringsledelse på BI. Hun kommer fra stillingen som inneselger i Gop Norge AS (Plastkompaniet). Tidligere har hun jobbet i MittAnbud og Eniro. 

Ansvarlig redaktør Torbjørn Leidal er fornøyd med ansettelsen.

– Det er hyggelig at vi har klart å tiltrekke oss en så flink og dyktig salgs- og markedssjef, sier Leidal.

Gundersen tiltrer stillingen som reporter fra 5. august.Vågen tiltrer stillingen som salg- og markedssjef med virkning fra 3. august og 

Powered by Labrador CMS