Lena Beate Arneberg: Lena Beathe Arneberg er ansatt som ny digitalredaktør i Varden
Lena Beate Arneberg: Lena Beathe Arneberg er ansatt som ny digitalredaktør i Varden

Lena Beathe Arneberg er ny digital­redaktør i Varden

Vender tilbake til journalistikken - og til Varden.

Publisert

Lena Beathe Arneberg har flere årsbakgrunn som nyhets- og featurejournalist for Varden og nyhetsbyrået NTB, og har jobbet spesielt med saker innen rettsvesenet og psykisk helsefeltet.

– Jeg gleder meg til å starte arbeidet som digitalredaktør i Varden. Mye av identiteten min ligger i Varden-redaksjonen, sier Arneberg til Varden.

Hun har utdanning innen journalistikk og statsvitenskap og jobber i dag som informasjonsansvarlig ved Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse.

- Vi hadde flere meget sterke kandidater til stillingen, og jeg er veldig godt fornøyd med at vi kunne velge på øverste hylle, blant mange svært gode kandidater. Det var en gledelig vrien prosess. Lena har en ualminnelig god teft for saker, samtidig som hun utfører det journalistiske håndverket på en gjennomført solid måte og tør gå nye og andre veier, sier sjefredaktør Tom Erik Thorsen i Varden til Medier24 og fortsetter:

- Hun har, gjennom mange år, vist at hun har vært en svært sentral bidragsyter i Varden, og det er helt riktig og naturlig at hun nå får større oppgaver. Jeg er derfor svært glad for at Lena nå kommer tilbake til Varden, for å løfte oss ytterligere.

Det er ikke klart når hun begynner i jobben ennå.

Powered by Labrador CMS