NHST Media Groups lokaler i Oslo, med blant annet Dagens Næringsliv og Morgenbladet. NHST Global Publications og Upstream holder til i London.
NHST Media Groups lokaler i Oslo, med blant annet Dagens Næringsliv og Morgenbladet. NHST Global Publications og Upstream holder til i London.

NHST-eide Upstream får ny sjefredaktør

Olje- og energiavisen Upstream, som har samme eier som Dagens Næringsliv, har ansatt Leia Parker som ny sjefredaktør.

Publisert

NHST melder onsdag i en pressemelding at Leia Parker blir ny redaktør i Upstream fra 1. januar 2020. Hun har erfaring fra Dow Jones Newswires og The Wall Street Journal.

Upstream dekker olje- og energibransjen, og er en av NHSTs globale nisjenettsteder.

– Jeg gleder meg til å bli en del av det dyktige teamet i Upstream og NHST Global Publications. Jeg ser frem til å returnere til London og å jobbe med et høykompetent team som skal dekke olje- og energibransjen i dybden – og dermed hjelpe bransjen å ta kloke beslutninger, sier hun i meldingen.

 
 

Trond Sundnes, administrerende direktør i NHST Global Publications, er fornøyd med ansettelsen.

– Jeg er glad for å ha fått Leia Parker om bord. Vi er midt i en omstilling i energibransjen, og jeg er sikker på at Upstream, under Leias ledelse, vil fortsette å både levere eksklusive saker og utfordre, engasjere og sette dagsorden i olje- og gassmiljøet, sier han.

Det samme er konsernsjef Hege Yli Ask Mehus i NHST.

– Hennes dype forståelse av energibransjen og dens pågående omstilling, kombinert med hennes sterke redaksjonelle bakgrunn og lederegenskaper, gjør henne perfekt til jobben, sier hun.

Powered by Labrador CMS