Lea Mariero og Maria Grande er ansatt som rådgiver og seniorrådgiver i Medietilsynet.
Lea Mariero og Maria Grande er ansatt som rådgiver og seniorrådgiver i Medietilsynet.

Medietilsynet henter rådgivere fra NRK og Redd Barna

– Vi er svært fornøyde med rekrutteringene, sier Mari Velsand.

Publisert Sist oppdatert

Medietilsynet har ansatt Lea Mariero (23) og Maria Grande (44) som rådgiver og seinorrådgiver på barn og medier-feltet. Grande kommer fra stilling som prosjektleder i NRK, mens Mariero er leder for Press – Redd Barna Ungdom.

Direktør Mari Velsand er glad for å ha fått på plass begge to.

– Vi er svært fornøyde med rekrutteringene. Våre to nye medarbeidere har på hver sin måte relevant erfaring med tematikk relatert til barn, ungdom og medier. Med disse ansettelsene styrker vi både kompetanse og kapasitet på et område som er viktig for Medietilsynet, sier Velsand.

De to nyansatte ser frem til å starte i jobben hos tilsynet.

– Livet på digitale plattformer er ikke lenger noe som skjer ved siden av eller i tillegg til barn og ungdommers egentlige liv. Det er en viktig del av livene deres, hvem de er og hvordan de opplever verden. Jeg ser frem til å bidra til Medietilsynets viktige arbeid med å gjøre barns digitale oppvekst tryggere og bedre, sier Maria Grande.

Og fortsetter:

– Jeg gleder meg til å starte i Medietilsynet, og til å jobbe videre med en tematikk som er svært viktig og i utvikling. Jeg håper å kunne bidra til økt fokus på dette området, og til å finne gode løsninger for barn og unge, sier Lea Mariero.

Maria Grande har over 20 års erfaring fra NRK, har i mange år vært prosjektleder og har jobbet med program for barn. Hun har en master i barnehagepedagogikk fra Oslo Met og har også studert pedagogikk, nordisk og sosiologi ved Universitetet i Oslo.

Lea Mariero har gjennom mange år vært engasjert i Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press, de siste årene som leder på fulltid. Hun har studert statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Grande starter i Medietilsynet 1. januar og Mariero 1. april neste år.

Powered by Labrador CMS