Kruse Larsen og Terje Svabø.
Kruse Larsen og Terje Svabø.

Kruse Larsen inngår samarbeid med tidligere journalist Terje Svabø

– Tempoet i nyhetsdøgnet akselererer og det er et voksende behov for målrettet, ærlig rådgivning basert på fakta og erfaring, sier han i en pressemelding.

Publisert

Kruse Larsen har nylig etablert samarbeid med Terje Svabø, skriver de i en pressemelding. 

– Jeg ser virkelig fram til å samarbeide med Kruse Larsen, et dynamisk miljø med flere medarbeidere jeg i forskjellige sammenhenger har hatt gleden av å forholde meg til, sier Terje Svabø i meldingen.

Han driver i dag selskapet Svabø Nyheter & Analyse. Han har også lang erfaring som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2, fra både innland og utland. Han ser fram til å kunne bidra med egen kunnskap inn i selskapet. 

– Tempoet i nyhetsdøgnet akselererer og det er et voksende behov for målrettet, ærlig rådgivning basert på fakta og erfaring. Kruse Larsen har full åpenhet om kundelistene. Det er en forutsetning for et konstruktivt samarbeid jeg definitivt deler, sier Svabø i meldingen. 

Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen er glad for å få med Svabø på laget.

– Terje har en unik forståelse for Medie-Norge, som mange synes det er stadig mer komplisert å forholde seg til. Han er en erfaren rådgiver og kjenner både næringsliv og politikk godt. Dessuten tenker vi likt om mange sentrale spørsmål. Vi ser fram til å jobbe med ham, sier Larsen i meldingen. 

Powered by Labrador CMS