Kristine Sterud er ansatt som debattansvarlig i Medier24 AS.
Kristine Sterud er ansatt som debattansvarlig i Medier24 AS.

Pressemelding

Kristine Sterud (28) ansatt som debattansvarlig i Medier24 AS

– Jeg vil ha inn flere stemmer og lage rom for debatt både om, fra og til bransjen.

Publisert

Sterud er ansatt som debattansvarlig i Medier24 og KOM24. 28-åringen kommer fra rollen som journalist i NRK.

– Som alle i mediebransjen er jeg jo opptatt av hva som rører seg, og dette er en unik mulighet til å være med å forme debattene i egen bransje. Når jeg i tillegg får forme og bygge det opp i en redaksjon som virkelig satser, så kunne jeg jo ikke si nei.

28-åringen er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet) og har jobbet både i NRK Sørlandet og i flere redaksjoner på NRK Nyheters kontor på Marienlyst. Hun var også flere år i TV 2, mens arbeidskarrieren startet i tenårene i lokalavisen Lindesnes.

– Jeg har jo jobbet i flere mediehus, og er egentlig vant til å jobbe til både TV, radio, nett og sosiale medier. I tillegg til å produsere tv-saker har jeg jobbet mye i kulissene med research og gjestebookinger før debatter og sendinger. Og mye, slik som godt språk, relevante temaer og god journalistikk, er jo viktig uavhengig av plattform.

– Hva ønsker du å oppnå som debattansvarlig?

– Jeg ønsker at Medier24 og KOM24 blir «go to»-stedet for alle i medier- og kommunikasjonsbransjen, og at det er hos oss de viktigste debattene tas. Samtidig må vi ikke bli for navlebeskuende, så jeg vil ha inn flere stemmer og lage rom for debatt både om, fra og til bransjen.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland sier han er storfornøyd med å ha fått med Sterud på laget.

– Kristine har imponert oss gjennom en svært omfattende rekrutteringsprosess. Vi har veldig tro på at hun, med sin klokskap og forståelse for prosjektet vår, kan løfte debatt- og meningsjournalistikken vår i årene fremover. Vi gleder oss til å ytterligere profesjonalisere et viktig stoffområde for oss.

Sterud begynner i stillingen over sommeren.

Powered by Labrador CMS