Kristin Spiers er ansatt som seniorrådgiver i Nucleus.
Kristin Spiers er ansatt som seniorrådgiver i Nucleus.

Nucleus rigger for vekst – ansetter Kristin Spiers som ny seniorrådgiver

Kommunikasjonsbyrået Nucleus har ansatt Kristin Spiers (38) som ny seniorrådgiver.  Hun kommer til Nucleus fra stillingen som kommunikasjonssjef i Infratek.

Publisert

Spiers er den første av flere rådgiveransettelser byrået kommer til å gjøre de nærmeste månedene, opplyser de i en melding.

- Nucleus og jeg har en felles oppfatning om at god kommunikasjon virker – enten det dreier seg om å bygge en god bedriftskultur, en merkevareposisjon eller endre holdninger og atferd. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring fra konsernledelse, tech-bransjen og ikke minst internasjonal PR for å løfte både eksisterende og nye kunder, sier Kristin Spiers i meldinga.

Spiers har tolv års erfaring som kommunikasjonssjef, sist fra Infratek og fra mobilinternettselskapet Aspiro, og har tidligere jobbet blant annet i Visma og i Trønder-Avisa. Hun har en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Hun har blant annet ledet børskommunikasjon, internkommunikasjon, endringskommunikasjon og internasjonal PR og stod bak kommunikasjonen av den norske musikktjenesten WiMP, senere TIDAL.

Administrerende direktør Øyvind Løland, er godt fornøyd med å få Kristin Spiers ombord på Nucleus-laget.

- Vi har vunnet en rekke nye kunder den siste tiden og oppdragsmengden øker innenfor alle våre tjenesteområder. Kristin med sin solide erfaring som kommunikasjonssjef både styrker oss innenfor fagdisipliner som endringskommunikasjon, internkommunikasjon og finansiell kommunikasjon, men også PR og mediehåndtering, sier administrerende Øyvind Løland i meldinga.

Powered by Labrador CMS