Kristin Monstad (49) blir ny distriktsredaktør i NRK Vestfold og Telemark

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til media og NRK.

Publisert Sist oppdatert

Kristin Monstad (49) blir ny distriktsredaktør i NRK Vestfold og Telemark, opplyser NRK.

Hun har tidligere seks år bak seg som ansvarlig redaktør i Drammens Tidende, og har også jobbet som nyhetsredaktør og journalist i Tønsberg Blad.

Monstad startet sin journalistkarriere i NRK Vestfold i 1994, og har blant annet to SKUP-diplomer på CV-en.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Hun jobbet som sjef for kommunikasjon og samfunnskontakt i togselskapet Go-Ahead Norge fra 2019 til 2020.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til media og NRK. Årene i NRK ga meg en fantastisk journalistisk grunnmur å bygge videre på. Jeg er stolt og takknemlig over å få muligheten til å lede arbeidet med å utvikle journalistikken og bygge laget i et ganske nytt fylkessamarbeid, sier Monstad.

– Jeg er motivert av at NRK har en tydelig ambisjon for den undersøkende journalistikken. Målet er å sette regional og nasjonal dagsorden med enda mer viktig journalistikk fra vårt distrikt. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med alle de dyktige menneskene jeg skal jobbe med og skape resultater sammen med, sier hun.

Monstad tiltrer i den nye jobben 10. august.

Regionredaktør i NRK Sør-Øst, Heidi Pleym, sier dette om ansettelsen:

– Kristin Monstad har stort engasjement for NRK sitt samfunnsoppdrag både regionalt og nasjonalt. Hun er en leder med sterk journalistisk drivkraft og et brennende hjerte for den undersøkende journalistikken. Hun har solid redaksjonell ledererfaring på flere nivå, og har ledet større digitale endringsprosesser.

– Sammen med de to redaksjonene i Porsgrunn og Tønsberg er jeg sikker på at hun med sitt engasjement for kvalitet i journalistikken vil bidra til at NRK når ut med mer innhold til beste for publikum, sier Pleym .

Powered by Labrador CMS