Stian Lyberg valgt til ny styreleder i KOMM

Overtar for Henriette Grønn.

Publisert Sist oppdatert

Stian Lyberg fra PR-operatørene er valgt til ny styreleder i bransjeforeningen Komm etter Henriette Grønn.

Torsdag ble Stian Lyberg (41) valgt til ny styreleder i KOMM, bransjeforeningen som organiserer sertifiserte kommunikasjonsbyråene i Norge.

Lyberg er partner og en av grunnleggerne av PR-operatørene, og har tidligere erfaring som adm dir i mediebyrået Vizeum, konsulent i reklamebyrået BBDO og markedssjef i Expert Norge.

Han har også sittet i styret i Mediebyråforeningen og i reklamebyrået Isobar, som er en del av Aegis Media Network Norge.

─ Kommunikasjonsbransjen er i kraftig utvikling, og står overfor svært spennende utfordringer i tiden som kommer. Styreledervervet gir god mulighet til å bidra positivt i arbeidet med videreutviklingen av bransjen. En av hovedoppgavene vil være å synliggjøre verdien av alt det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres hver dag i norske byråer, sier Lyberg.

Lyberg overtar som styreleder etter Henriette Grønn, som fratrådte vervet da hun sa opp sin stilling i Geelmuyden Kiese. Nina Riibe fra Geelmuyden.Kiese erstatter Grønn i styret.

─ KOMM har nå et bredt sammensatt og kompetent styre, som representerer bredden i kommunikasjonsbransjen. Det er god dynamikk, og allerede fruktbare diskusjoner i styret. Alle brenner for å utvikle faget og bransjen, sier Lyberg.

KOMM er bransjeorganisasjonen for kommunikasjonsbyråer som er sertifisert av Det Norske Veritas (DNV). Alle de ledende kommunikasjonsbyråene i Norge er medlem av KOMM.

KOMM er en del av Abelia, og tilsluttet International Communications Consultancy Organisation - ICCO.

Powered by Labrador CMS