Rolf Aaneland tar over ledelsen i MSLGroup.
Rolf Aaneland tar over ledelsen i MSLGroup.

Kjersti Oppen slutter i MSLGroup Norge. Rolf Aaneland tar over lederjobben i byrået

- Gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Aaneland.

Publisert

MSLGroup Norge melder at Rolf Ellingsen Aaneland tar over som ny leder fra 1. april. 

Han har de siste åra ledet byråets avdeling for markedskommunikasjon, og har mer enn ti års byråerfaring fra PR- og mediebyråer. 

Aaneland tar over etter Kjersti Oppen, som dermed gir seg etter snart fire år. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. I MSLGroup har vi som mål å være våre kunders viktigste strategiske sparringspartner innen kommunikasjon. Under Kjerstis ledelse har vi lagt et godt grunnlag for videre vekst. 

- Hun har lagt ned svært mye tid og energi i byrået, for å bygge det fundamentet vi har nå. Vi har de siste årene bygget opp en tydelig satsing innen kreativ markedskommunikasjon, som supplerer vår tunge politiske kompetanse. Digitale og sosiale medier gitt oss helt nye måter å bygge omdømme og merkevarer, og å definere den offentlige agendaen på, sier Rolf Ellingsen Aaneland.  

MSLGroup, tidligere også kjent som JKL, er et av verdens største PR-byråer og del av kommunikasjonskjeden Publicis Groupe. MSLGroup har kontorer i alle nordiske hovedsteder og arbeider tett sammen om flere nordiske kunder.

I Norge samarbeider MSLGroup også med reklamebyrået Kitchen som også er en del av Publicis-familien. 

Avtroppende leder Kjersti Oppen sier i en melding: 

- Jeg har hatt spennende, interessante og lærerike år som leder for MSLGroup i Norge i en tid med store endringer i bransjen. Jeg er stolt over hva jeg har fått utrettet sammen med mine medarbeidere gjennom snart fire år, og grunnlaget for videre vekst og utvikling er på plass. Timingen for et skifte nå er god, da det faller sammen med andre endringer innenfor Publicis nordiske organisasjon.

Powered by Labrador CMS