Journalist og nettredaktør Torkjell Trædal blir nyhetsjournalist i Khrono.
Journalist og nettredaktør Torkjell Trædal blir nyhetsjournalist i Khrono.

Torkjell Trædal (28) forlater Politi­forum. Blir ny journalist i nett­stedet Khrono

– Jeg ser fram til å sette dagsorden gjennom å drive kritisk og pålitelig journalistikk over tid, og til å sette meg inn i et nytt fagfelt.

Publisert

17. september kom søkerlisten til fagbladet Khrono og den viste at det var i alt 20 kvinner og 11 menn som hadde søkt på jobben.

Nå er det klart at det blir Trædal som trakk det lengste strået. Han kommer fra stillingen som journalist og nettredaktør i fagbladet Politiforum, der han har jobbet siden 2014.

– Jeg har fulgt Khrono en stund og synes de har fremstått som grundige og dyktige på sitt fagfelt. Dessuten ser framtiden lys ut for at redaksjonen kan utvikle seg videre, sier han til Medier24.

Tidligere har 28-åringen jobbet i NRK, LO Media og i bladet Utdanning.

– Jeg ser fram til å sette dagsorden gjennom å drive kritisk og pålitelig journalistikk over tid, og til å sette meg inn i et nytt fagfelt. Jeg hadde få erfaringer med politiet før, men er vel blant de utenfor politiet som kjenner oppbygninga av den etaten best nå. Nå håper jeg å kunne gjøre den samme interessante reisen i universitets- og høgskoleuniverset, fortsetter han.

Han begynner i den nye jobben 1. januar 2019.

Powered by Labrador CMS