Karianne Steen begynner i Lofot-Tidende.
Karianne Steen begynner i Lofot-Tidende.

Karianne Steen er ny journalist i Lofot-Tidende

– Jeg liker lokalavisarbeid og muligheten til å dykke inn i et vell av saker, og ønsker å bli enda bedre kjent i regionen, sier Steen til sin nye arbeidsplass.

Publisert

Karianne Steen er ansatt som ny journalist i Lofot-Tidende, skriver avisa selv

– Jeg søkte jobben i Lofot-Tidende både på grunn av rekkevidden av avisen og innholdet, som appellerer til meg. Jeg liker lokalavisarbeid og muligheten til å dykke inn i et vell av saker, og ønsker å bli enda bedre kjent i regionen, sier Steen til sin nye arbeidsplass

Steen har en bachelor i kultur og idrettsfag, og har det siste året tatt videreutdanning ved Institutt for journalistikk, skriver Lofot-Tidende. I tillegg har hun redaksjonell erfaring fra blant annet Lofotposten.

– Det er en stor fordel at vi ansetter en journalist med så pass brei erfaring som Karianne, og som i tillegg har satset på journalistikk det siste året og tatt 30 studiepoeng i journalistikk. Hun har i tillegg erfaring fra redaksjonsarbeid i to lokalaviser i Lofoten. Karianne vil kunne gi oss gi både dybde og bredde, sier konstituert sjefredaktør, Karin P. Skarby til egen avis. 

Powered by Labrador CMS