Sunny Paal Sharma (22), Kahni Ismail (28) og Johan Falnes (42), Thea Enrud Ødegården (22) og Gunnar Ringen Johansen (31) er blitt ansatt i TV 2 Nyheter.
Sunny Paal Sharma (22), Kahni Ismail (28) og Johan Falnes (42), Thea Enrud Ødegården (22) og Gunnar Ringen Johansen (31) er blitt ansatt i TV 2 Nyheter.

TV 2 Nyheter ansetter Sunny, Kahni, Johan, Thea og Gunnar

TV 2 ansetter fem nye journalister.

Publisert Sist oppdatert

Sunny Paal Sharma (22), Kahni Ismail (28) og Johan Falnes (42) blir en del av TV 2s samfunnsavdeling. I innenriksredaksjonen starter Thea Enrud Ødegården (22) og Gunnar Ringen Johansen (31).

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Henter ny politisk reporter

Sharma (22) er ansatt i et årsengasjement som økonomireporter i TV 2s samfunnsavdeling. Han har erfaring fra NRK og tar samtidig en bachelorgrad i medier og kommunikasjon på OsloMet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige og spennende oppgaven. I tillegg er det et pluss å få fortsette å jobbe med bransjens dyktigste kolleger, sier Sharma.

Isamil er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har tidligere jobbet som revisor i BDO. Hun kommer fra Dagens Næringsliv, der hun har jobbet som journalist på nyhetsdesken og i finansgruppen.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av TV 2-laget. I TV 2 får jeg muligheten til å produsere journalistisk innhold på flere flater, samt nå ut til en bredere målgruppe. Det ser jeg frem til, sier Ismail.

Falnes er ansatt som politisk reporter i Samfunnsavdelingen. Han kommer fra jobben som politisk reporter i NTB, der han har vært fast ansatt siden 2011. Han har tidligere vært Europakorrespondent i Brüssel, med ansvar for EU, EØS, NATO og europeisk politikk.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i TV 2. TV 2 har bygd opp et lag på politikk som imponerer meg hver dag. Det er en ære å bli en del av denne gjengen, sier Falnes.

– Rift om de beste folkene

Ødegården begynte i TV 2 Nyheter i 2020, og er nå fast ansatt som reporter i innenriksredaksjonen i Oslo. Hun er i ferd med å fullføre en bachelorgrad i journalistikk ved OsloMet.

– Jeg er utrolig glad og stolt over muligheten jeg har fått i innenriksredaksjonen Oslo. Fast jobb i TV 2 ble drømmen allerede fra første uke i praksis. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen og nye utfordringer sammen med alle de fine folka her, sier Ødegården.

Ringen Johansen er fast ansatt som reporter i innenriksavdelingen i Oslo. Han begynte som reporter på TV 2s kontor i Stavanger i 2018. Han har bachelor i journalistikk fra Universitetet i Stavanger, der han også fulgte et masterprogram om miljø og energi. Han jobbet i Stavanger Aftenblad og NRK Rogaland før han kom til TV 2.

– Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten. Dette er skikkelig stas og jeg gleder meg masse til å bli en del av redaksjonen i Oslo, spesielt nå som det er så masse kult på gang i organisasjonen, sier Ringen Johansen.

– Det er rift om de beste folkene om dagen. Derfor er jeg ekstra glad for at alle disse dyktige journalistene skal jobbe med oss i TV 2 fra Oslo. Her er det en fantastisk blanding av unik kompetanse og bakgrunn, som skal sørge for viktig journalistikk for oss fremover, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække.

Powered by Labrador CMS