Paal Uvaag (35) og Julie Nordby Egeland (28) blir ansvarlige for sosiale medier i Morgenbladet

Avisen varslet ved nyttår at den ville satse digitalt, en satsing som nå intensiveres.

Publisert

Det opplyser Morgenbladet i en melding.

Paal Uvaag har avisbakgrunn fra blant annet Dagbladet og har også jobbet med lingvistikk på Universitetet i Oslo, som lærer i videregående skole og som språklig rådgiver ved Norges idrettshøgskole.

Han har vært tilknyttet Morgenbladet i fire år allerede, som avisens huslingvist – altså korrekturleser, redigerer og journalist.

Julie Nordby Egeland (28) har bakgrunn som journalist og spaltist i Klassekampen, og kommer nå fra jobben som tekstforfatter i kommunikasjonsbyrået Newslab.

– Morgenbladet har gjort meg klokere hver fredag i mange år. Avisen tør å gå i dybden på alt fra oppdrettslaks til denimshorts, og den bredden setter jeg stor pris på. Jeg gleder meg utrolig mye til å løfte frem den grundige journalistikken og å vise at dybde og kompleksitet også hører hjemme i de raske, sosiale mediene, sier Egeland.

– Jeg er veldig glad for å få to så kompetente folk med i gjengen, og jeg gleder meg til å jobbe med dem fremover for å gjøre Morgenbladet større og bedre i digitale kanaler, sier utviklingsredaktør Cornelia Kristiansen.

Begge er ansatt i 18 måneders prosjektstillinger.

Powered by Labrador CMS