Mats With Greger bytter ut energibransjen med Journalisten.

Mats With Greger ansatt som ny Journalisten-journalist

– Jeg tror dette blir et spennende felt å jobbe med, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Mats With Greger er ansatt som journalist i Journalisten, melder fagbladet selv.

Greger kommer fra journalistjobb i bransjebladet Europower Energi, der han har jobbet siden 2017. Han er journalistutdannet ved OsloMet.

– Jeg tror dette blir et spennende felt å jobbe med. Jeg har alltid vært interessert i journalisters virke og vilkår. Dette er en mulighet til å følge med på mediebransjen, og akkurat nå er jo journalistens rolle veldig interessant, sier Greger til Journalisten.

Det er den andre journalistansettelsen i redaksjonen denne måneden, etter at Marte Vike Arnesen ble signert for to uker siden.

Arnesen har vært frilanser i nesten 20 år, men har vært tilknyttet Journalisten-redaksjonen siden 2017.

Dermed har Journalisten funnet begge erstatterne til duoen Kristine Lindebø og Guro Flaarønning, som begynner i henholdsvis Vesterålen Online og Nationen.

Redaktør Roger Aarli-Grøndalen sier dette om sine nye rekrutter:

– Mats fremstår som en nysgjerrig journalist som ikke er redd for å teste ut nye fortellerformer og -formater. I tillegg vil han styrke oss på områder hvor vi ikke har vært gode nok, blant annet økonomi. Dette blir veldig bra, sier Aarli-Grøndalen.

– Marte har et stort kilde- og kontaktnettverk i mediebransjen. Det kommer vi til å dra nytte av. Med henne beholder vi fotokompetansen i redaksjonen, og får i tillegg videokompetanse. Jeg tror dette skal bli veldig bra, sier han.

Marte Vike Arnesen går fra frilanser til fast Journalisten-ansatt. 
Powered by Labrador CMS