Jostein Olseng har vært i Mastiff i tolv år - og blir værende en stund til.
Jostein Olseng har vært i Mastiff i tolv år - og blir værende en stund til.

Jostein Olseng overtar som sjef i Mastiff

– Det er utrolig spennende å skulle få lede ett av Norges aller beste, hyggeligste, og ikke minst mest offensive produksjonsselskap, sier han.

Publisert

Nå er det bekreftet: Jostein Olseng overtar sjefsstolen i Mastiff på permanent basis etter at Kathrine Haldorsen ble hentet til TV 2 som programdirektør.

Olseng har jobbet tolv år i Mastiff, og har vært konstituert Mastiff-sjef den siste tiden etter Haldorsens exit.

– Det er utrolig spennende å skulle få lede ett av Norges aller beste, hyggeligste, og ikke minst mest offensive produksjonsselskap. Mastiff har lenge bevist at vi har en unik evne til å lage solide og holdbare seersuksesser. Programmer som både er viktige for seerne og ikke minst for kundene våre, sier Olseng i en pressemelding.

– Hemmeligheten mener jeg er et sterkt faglig miljø der folk brenner for å lage relevant innhold som engasjerer og fenger seerne. Det miljøet skal vi fortsette å dyrke, sier han.

Olseng har vært både reporter, redaksjonsleder, produsent og seinest faktasjef i Mastiff tidligere. Nå får han sjefsansvaret for profilerte programmer som TV 2 hjelper deg, Matkontrollen, Åsted Norge, Helsekontrollen, Go kveld Norge, Paradise Hotel, Hver gang vi møtes, Boligjakten, Insider fem og - nå sist - God morgen Norge

Karoline Spodsberg, Group COO i Mastiffs eierselskap Banijay Nordic, fryder seg over at Olseng blir værende i Mastiff en stund til.

– Vi er veldig glade for at Jostein Olseng har takket ja til å bli leder for Mastiff i Norge. I Banijay har vi alltid stor tro på folkene i egne rekker, og er veldig fornøyde med at vi kan rekruttere internt til en så viktig stilling, sier hun i pressemeldingen.

– Jostein kjenner organisasjonen, og ikke minst den norske TV-bransjen, svært godt. Han har hatt en sentral rolle i den kraftige veksten Mastiff har opplevd de siste årene, fortsetter Spodsberg.

 

 

 

Powered by Labrador CMS