John Olav Kroken begynner i kulturdepartementet. FOTO Ingvill Tandstad/KUD
John Olav Kroken begynner i kulturdepartementet. FOTO Ingvill Tandstad/KUD

John Olav Kroken blir kommunikasjons­rådgiver i Kultur­departementet

Kommer fra jobb i UDI og har bakgrunn som journalist i blant annet VG og Aftenposten.

Publisert

John Olav Kroken er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Kulturdepartementet. Han kommer fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Utlendingsdirektoratet (UDI).

– Jeg gleder meg til å jobbe i Kulturdepartementet! Fagfeltene er veldig spennende, og jeg har interesse for store deler av porteføljen, både som tidligere kulturjournalist, men også som privatperson, sier han i en melding til Medier24. 

Kroken har også erfaring som journalist, blant annet i VG, Aftenposten, Dagsavisen, Klassekampen og TV 2. I tillegg til dette har han journalistutdanning fra Universitetet i Stavanger. 

Kommunikasjonssjef Marius Bakke er svært fornøyd med nyansettelsen. 

Vi fikk 67 søkere til stillingen, og veldig mange som var formelt kvalifisert. Av dem igjen var det masse gode søknader og interessante kandidater, men én som stakk seg positivt ut fra første intervju og hele veien gjennom var John Olav Kroken. Jeg tror dette blir veldig bra, og er glad for å få John Olav i gang hos oss. Jeg tror vi har masse å lære av hverandre, og ser fram til masse jobb og hyggelig kollegialt samvær, sier Bakke i meldingen. 

Kroken startet i jobben denne uken. 

Powered by Labrador CMS