John Arne Moen gir seg i Trønder-Avisa.
John Arne Moen gir seg i Trønder-Avisa.

John Arne Moen går av som konsernsjef i Trønder-Avisa

– Jeg har hatt 19 fantastiske år i Trønder-Avisa.

Publisert Sist oppdatert

John Arne Moen fratrer som konsernsjef i Trønder-Avisa AS i løpet av vinteren, melder avisen selv.

Nyheten ble annonsert på et allmøte mandag formiddag.

Moen sier han ikke hadde noen plan om å forlate mediebransjen, men at «en forespørsel om en jobb utenfor media tidligere i sommer» fikk han til å tenke seg godt om.

Han vil likevel ikke si hvor ferden nå går videre.

– Jeg har hatt 19 fantastiske år i Trønder-Avisa. Det er derfor ikke slik at jeg velger å slutte fordi jeg er misfornøyd med medieselskapet som arbeidsgiver eller de arbeidsoppgaver jeg har hatt. Men i en alder av 57 fikk jeg en mulighet til å bli med på en helt ny reise, som også bidrar til at min private logistikk går langt bedre opp enn tilfellet er i dag, sier Moen.

– Jeg bor på øya Mausund helt sørvest i Trøndelag, og har bortimot 30 mil og en fergereise hver vei til og fra arbeid, noe som har bidratt til at jeg de siste årene har vært ukependler. Over tid har jeg kjent på at dette er i overkant av hva jeg ser for meg å videreføre i veldig mange år framover, fortsetter han.

Moen har jobbet i avishuset siden 2003, og bekledd roller som både journalister, politisk redaktør og sjefredaktør. Han har vært konsernsjef i selskapet siden 2019.

Moen vil sitte i stillingen til utpå nyåret 2023. Arbeidet med å finne hans etterfølger vil bli satt i gang umiddelbart, opplyser Trønder-Avisa.

Powered by Labrador CMS