Elina Rydland Ørnhaug er ansatt som frontsjef, Kenneth Hedstrøm Larsen er ny journalist, Håvard Finnseth er ny politisk journalist og Andreas Haakonsen rykker opp som nyhetsredaktør i Nidaros.

Nidaros ansetter nyhetsredaktør, frontsjef og to nye journalister

Redaktøren er svært fornøyd med ansettelsene.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et stjernelag, sier ansvarlig redaktør Stig Jakobsen om nysigneringene i en pressemelding.

Før sommeren ble det gjennomført en ansettelsesprosess i Trondheim.

– Det var stor interesse for de ledige stillingene i Nidaros. Jeg er veldig fornøyd med hvem som nå har takket ja, sier nyhetsredaktør Andreas Haakonsen.

Det er tre unge og motiverte journalister som har sin første arbeidsdag i august.

– De har imponert på intervjuene og vi gleder oss virkelig til at alle er på plass, fortsetter Haakonsen. Dette er endringene:

● Andreas Haakonsen - rykker opp som nyhetsredaktør

● Kenneth Hedstrøm Larsen - ny journalist

● Elina Rydland Ørnhaug - ny frontsjef

● Håvard Finseth - ny politisk journalist

– Knakende gode ansettelser

Kenneth Hedstrøm Larsen kommer fra Avisa Nordland.

– Avisa Nordland er kjent for å dyrke gode journalister og jeg har sett Kenneth sin byline ofte. Han levde opp til forventningene på intervjuet og fikk veldig gode skussmål fra Bodø. Vi gleder oss til å utvikle han videre her i Nidaros. Kenneth er ansatt som journalist, sier Haakonsen.

Elina Rydland Ørnhaug kommer fra TV 2 i Bergen.

– Elina har styrt TV 2-fronten mens hun har studert journalistikk i Bergen. Også hun fikk også toppkarakterer fra sin tidligere arbeidsplass. Et ungt talent som vi skal ta vare på. Ørnhaug er ansatt i et årsvikariat som frontsjef, sier Haakonsen.

Håvard Finnseth hentes fra iTromsø. Han har tidligere vært med å starte opp Steinkjer24 og var før det kulturredaktør i Studvest. Han er ansatt som politisk journalist.

– Hans kompetanse er noe vi ser frem til å få inn i redaksjonen. Håvard er en skikkelig terrier som elsker å holde makta i ørene. Samtidig er han tabloid og vet hva som skal til for å engasjere leserne, fortsetter nyhetsredaktøren.

Ansvarlig redaktør, Stig Jakobsen, er strålende fornøyd med hvordan laget nå begynner å ta form.

– Dette er knakende gode ansettelser og jeg gleder meg til alle er på plass, sier han.

Powered by Labrador CMS