Jérôme Franck-Saetervoll er ny administrerende direktør for RiksTV.
Jérôme Franck-Saetervoll er ny administrerende direktør for RiksTV.

Jérôme Franck-Sætervoll blir ny toppsjef for RiksTV

39-åringen ble konstituert i vinter, og overtar nå permanent etter Christian Birkeland.

Publisert

Jérôme Franck-Sætervoll (39) er av styret i RiksTV utpekt til ny administrerende direktør i selskapet.

Han ble i februar konstituert i den samme stillingen. Nå er jobben blitt permanent. Han erstatter dermed Christian Birkeland som blir TV 2s nye Sumo-sjef fra 1. april.

- Det er hyggelig å bli vist denne tilliten. Jeg har jobbet i RiksTV i 10 år og jeg gleder meg til å lede denne fine gjengen fremover. RiksTV har alltid hatt et spennende arbeidsmiljø med høyt motiverte og veldig dyktige kolleger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

39-åringen har vært i selskapet siden september 2006, og har vært direktør for produkt og forretningsutvikling siden 2011. Fra nå av skal han lede selskapet. 

- RiksTV har et solid fundament for videre utvikling, med 270 000 lojale kunder. Vi har en offensiv organisasjon som nå gjør seg klar til lansering av Eliteserien og OBOS-ligaen i fotball til samtlige RiksPakken-kunder.

- Vi har flere spennende nyheter vi jobber med, blant annet lansering av en egen Apple TV-app. Og vi har det siste året også begynt å satse på fibermarkedet, og tilbyr allerede våre tjenester via IP til flere tusen kunder, sier Franck-Sætervoll.

Styreleder Kristenn Einarsson i RiksTV er fornøyd med at styret har landet på Jérôme Franck-Sætervoll:

- Vi har hatt en grundig prosess i styret – og vi har vurdert både interne og eksterne kandidater. Styret er samstemte i at Jérôme er det beste valget for RiksTV, og vi er trygge på at han vil gjøre en meget god jobb som administrerende direktør. Han er svært godt kvalifisert til stillingen.

Powered by Labrador CMS