Jenny Dahl Bakken er ansatt som journalist i NRK Oslo og Viken.

Jenny Dahl Bakken har fått fast jobb i NRK Oslo og Viken: – Helt fantastisk

– Det året jeg har vært her har vært veldig lærerikt, så jeg gleder meg til å bli fast inventar på Myrens, sier journalisten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jenny Dahl Bakken er fast ansatt som journalist i NRK Oslo og Viken.

Bakken har vært journalist i vikariat hos distriktskontoret det siste året, og er svært fornøyd med å få fortsette der på permanent basis. På spørsmål fra Medier24 om hvordan det hele kjennes, sier hun:

– Helt fantastisk! Jeg er både stolt og glad. Det året jeg har vært her har vært veldig lærerikt, så jeg gleder meg til å bli fast inventar på Myrens.

– Hvorfor ønsket du å bli en del av NRK Oslo og Viken på permanent basis?

– Jeg er jo innfødt oslojente, så hjertet mitt banker for hovedstaden vår. Å få lage god og kritisk journalistikk om og for området i Norge der det bor flest mennesker, Stor-Oslo, motiverer veldig.

– Å være en del av NRK, der du får lage journalistikk for alle formater og har et stort apparat rundt deg, inspirerer. Dessuten er det en fantastisk gjeng som jobber her, og gjør det gøy å gå på jobb hver dag, sier Dahl Bakken.

– Hva slags journalistikk brenner du for?

– Journalistikk som berører mennesker. Det var rettferdighetssansen min som leda meg til journalistikken i utgangspunktet. Å vise hvordan for eksempel politikk rammer de svakeste gruppene i samfunnet er noe jeg brenner for, få fram de konsekvensene flertallet kanskje ikke tenker over.

– Samtidig vil jeg lage journalistikk som er relevant for hverdagen også til det store flertallet, de såkalte «folk flest». Som østkantjente er det selvsagt at det også betyr å speile hele den mangfoldige byen vår, sier hun.

Powered by Labrador CMS