Jonas Sundquist (fra venstre), Jenny Baksaas og Vera Thorvarsdottir har fått fast jobb i Psykologisk.no.
Jonas Sundquist (fra venstre), Jenny Baksaas og Vera Thorvarsdottir har fått fast jobb i Psykologisk.no.

Psykologisk.no ansetter to faste journalister og markedssjef

– Vi er godt i gang med å bygge opp et dream team, sier ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Jonas Sundquist (28) og Jenny Baksaas (27) er ansatt som journalister, mens Vera Thorvarsdottir (35) blir markedssjef i Psykologisk.no, opplyser bransjeavisen.

Sundquist ble ansatt i et ettårig engasjement i fjor, og har også bekledd rollen som redaksjonssjef. Nå får han jobben på fast basis.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Baksaas har på sin side vært engasjert i en journaliststilling hos avisen siden 1. januar, mens Thorvarsdottir har vært engasjert som markedsansvarlig siden i fjor høst.

– Dette føles utrolig bra. Nå har drømmejobben blitt fast jobb, så jeg er veldig fornøyd! Det er gøy å få være med på reisen til en liten avis som er i rask og kontinuerlig vekst, sier Baksaas.

Ansvarlig redaktør og gründer Pål Johan Karlsen er glad for trippel-ansettelsen.

– Vi er godt i gang med å bygge opp et dream team. På under et år har vi vokst fra 1,5 til 4 årsverk og sett en formidabel trafikkvekst, og det under den største nedstengningen samfunnet har opplevd i nyere tid, sier han.

– Men vi er fortsatt bare kommet så vidt i gang med å bygge arbeidsplasser for kunnskapsbevisste og lidenskapelig psykologi-interesserte mennesker, sier Karlsen.

Powered by Labrador CMS